When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonChristoper Harrison

Christopher Harrison je ustanovitelj in ustvarjalec mednarodno priznane zabavne in vadbene znamke AntiGravity®. Kot umetniški direktor svojega podjetja je ustvaril in produciral več kot 400 zabavnih produkcij od tistih na Broadwayu do olimpijskih iger, podelitve Oskarjev, Disneyevih filmov, Metropolitanske opere ter tudi flashmobov. Leta 2009 je bila njegova predstava poleg ostalih najpomembnejših slavnih osebnosti del predsedniške inavguracije Baracka Obame.

AntiGravity®, ustanovljen leta 1991, ima svoj sedež in vadbeni center v središču Manhattna. The AntiGravity® Theater & National Aerial Performance Training Center pa se nahaja v Orlandu na Floridi, kjer imajo dolgoletne predstave. AntiGravity® tim je sestavljen iz 80 telovadnih zabavljačev in na stotine uradnih inštruktorjev AntiGravity® Fitness po svetu.

C. Harrison je ustvaril zabavne nastope za vrsto svetovnih zvezd vključno z Rihanno, Pink, Mariah Carey, P. Diddyem, Nellyem, Kanyejem Westom, Britney Spears, Gwen Stefani, Francom Dragonejem, Georgeom Lucasom, Paulom Newmanom, Billom Gatesom, Steveom Forbesom, Richardom Bransonom, Georgeom Sorosom, Giorgiom Armanijem, Marcom Jacobsom, Halom Princem, Francom Zeffirellijem in Belo Hišo. Kot direktor AntiGravity® je ustvaril dela za Metropolitansko Operno Hišo (deset sezon), Radio City Music Hall (tri sezone), šest predstav na Broadwayu (pomagal je pridobiti dve nagradi Tony®), številne posebne TV predstave in podelitve nagrad vključno z Oskarji, VMA-ji in Grammy-ji ter tudi nastope za NFL, NBA in olimpijske igre.

C. Harrison je ustvaril besedišče za gibanje z edinstveno napravo, ki jo občudujejo po celem svetu. Kot leteči oblikovalec je C. Harrison ključnega pomena za razvoj bungee dance tehnologije, saj je ustvaril svojo lastno bungee track konfiguracijo, ki jo uporabljajo na Broadwayu v predstavi Swing!. Ko se je viseča svila prvič pojavila kot naprava za nastopanje, jo je Harrison preoblikoval in ustvaril svileno vrečo, ki je povzročila popolnoma novo besedišče gibanja, ki ga je prevzel cel svet. Svoj izum je ponesel na Broadway, kjer je pomagal osvojiti dve nagradi Tony® s predstavo Nine. Od takrat naprej izvajalci od Mariah Carey in Britney Spears do Pink uporabljajo AntiGravity® vrečo na turnejah in podelitvah nagrad Grammy. Ena izmed zadnjih stvari, ki jih je naredil, je otvoritveni nastop njegovega tima in supermodela Adriane Lima za modno revijo Victoria Secret. Njegove koreografije so se pojavile tudi v televizijskem šovu SMASH.

C. Harrison je odkril, da AntiGravity® vreča kot naprava za vadbo pozitivno vpliva na zdravje in počutje vseh ljudi in tako ustvaril “AntiGravity®™ Yogo & Fitness”. Tehnike njegove blagovne znamke se sedaj širijo po telovadnicah in studih v več kot 30 državah sveta vključno z Madonninim Hard Candy Fitnesom in Virgin Active studiom Richarda Bransona. To tehniko uporablja tudi Gwyneth Paltrow za ohranjanje svojega zdravja in telesne pripravljenosti.

C. Harrison, nekoč četrti na svetovnih igrah v svoji gimnastični disciplini, je nastopal kot plesalec na Broadwayu in v celovečernih filmih, preden je ustvaril svoje podjetje. On je prvi plesalec, ki ga lahko vidite v filmski uspešnici "Footloose". Je član AEA, SAG, AFTRA & SSD&C; pomagal pa je tudi pri koreografiji v Disneyevem filmu "Začarana". Prejel je nagrado “New Yorker of the Week” Time Warnerja za svoje delo, ki je navdihnilo otroke za vadbo med igrami dobre volje mesta New York. Kot ustvarjalec spektakla je prejel tudi posebno priznanje za šov na XIX. zimskih olimpijskih igrah. Bil je na naslovnici revije International Gymnast ter bil poseben gost različnih pogovornih oddaj, kot so The View, Katie Couric, The Today Show in Good Morning America. Je tudi član odbora fundacije Wendy Hilliard, ki omogoča vadbe neprivilegirani mladini. C. Harrison ima diplomo iz umetnosti na področju gledališča in plesa na univerzi Utah. Bistvo vsega njegovega dela je želja motivirati in navdihovti druge s svojo strastjo do izražanja skozi telesnost.

Osebno jamstvo Christopherja Harrisona

Raje, kot da prosi ljudi, da »preprosto verjamejo« v koristi in varnost AntiGravity® tehnik, si je sposodil frazo velikega nemškega filozofa Karla Junga: “Obesi svoj dvom na klin” (Suspend your disbelife).  

OSEBNO JAMSTVO CHRISTOPHERJA HARRISONA

 “Če lahko vi ‘obesite vaš dom na klin’, vam jaz zagotavljam, da ste lahko srečnejši, izboljšate svoje zdravje, zmanjšate bolečino in dejansko fizično zrastete v le eni učni uri”.  

“AntiGravity® Fitness je moj dar za vas. Je rezultat življenjskega truda, izkušenj in inspiracije. Ker sem jo ustvaril sam, zanjo lahko tudi osebno jamčim!” Obesi na klin svoj dvom - izkusi AntiGravity®.