When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher Harrisonizobraževanje

Ste se naveličali klasičnih oblik skupinskih vadb? Mislite, da poznate že vse variacije stabilizacij, izpadnih korakov, trebušnjakov, …? Nujno potrebujete nove ideje, da se ne bi izgubili v rutini?

Vabimo vas, da skupaj z nami razširite krila in svoja obzorja ter spoznate programe AntiGravity® Fitness vadbe ter postanete del prvih generacij licenciranih inštruktorjev v Sloveniji!

To je nova, revolucionarna vadba, ki bo preizkušala meje vaših vadečih, tako v fizičnem kot tudi v duhovnem smislu, podala nov pogled na svet in obilo zabave. Obrnili se bodo na glavo, a da bi jim to uspelo, bodo morali premagati kar nekaj strahov, narediti prostor v telesu in umu ter se popolnoma prepustiti Harrisonovi AntiGravity® vreči. Zaupati ji bodo morali med letenjem in izvajanjem posebej oblikovanih vaj, tako novih različic že poznanih ter tudi popolnoma novih elementov.

S pomočjo Antigravity® Fitness vadb boste ponudili rešitve svojim vadečim, ki imajo težave z bolečinami v hrbtu. Morda ne tako hitro, kot učinkuje protibolečinska tableta, a na veliko daljši rok in z več zadovoljstva. Pri inverzijah bodo vadeči razbremenili hrbtenico, poskrbeli za rehidracijo medvretenčnih ploščic ter osvežili krvni pretok, kar je dovolj za trenutno olajšanje, dolgoročni učinki pa so še veliko obsežnejši. Spoznajte še mnoge druge koristi Antigravity® Fitness vadbe in naredite nekaj dobrega za vaše vadeče. Bolečine v hrbtenici/križu in gubice okoli oči bodo samo še preteklost, samozavest pa bo kar žarela.

S programi AntiGravity® Fitness boste dvignili kvaliteto svojega studia ter si zagotovili izstopanje iz množice. Vabljeni na AntiGravity® Fitness izobraževanje v Sloveniji!