When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonŠportni studio Nina

Vse se je nekoliko bolj resno začelo leta 1998, ko sem pridobila naziv licencirane inštruktorice aerobike pri takratni Akademiji za fitnes in aerobiko.

Od takrat naprej je moja meja le še nebo!

Po mnogih letih vodenja za različna društva, fitnes centre in ostale ponudnike vodenih vadb sem se leta 2007 opogumila in odprla svoj studio, Studio aerobike Nina. Skupaj s svetlobnim napredkom same fitnes industrije sem se razvijala tudi sama in že od svojih začetkov črpam znanje in navdih na različnih izobraževanjih doma in v tujini.

Rezultat trdega dela je razširjena, izobražena in predana ekipa, ki sledi najnovejšim trendom ter se skupaj s priljubljenostjo športa vztrajno veča. Povečala pa se ni le ekipa ampak tudi samo podjetje, ki se je ob odprtju fitnes centra preimenovalo v Športni studio Nina. Nove vadbe potrebujejo tudi nove prostore in tako se lahko ŠSN pohvali zelo priljubljeno večnamensko dvorano Thor.
Izjemno pa sem ponosna na našo zadnjo pridobitev: postavili smo prvo in edino specializirano dvorano za Antigravity® Fitness v Sloveniji!

Tudi v prihodnosti bomo delovali skladno z našo vizijo: čim več ljudi pripraviti do tega, da se bodo skupaj z nami gibali zdravo in na način, ki jim najbolj ustreza!

Zato dobrodošli v Športnem studiu Nina!

Nina Petaros Lejo

www.studio-nina.si