When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonNina Petaros Lejo

LICENCIRANA ANTIGRAVITY® FITNESS INŠTRUKTORICA :
Antigravity® Fundamentals 1&2, Antigravity® Aerial Yoga 1,Antigravity® Aerial Yoga 2, Antigravity® Suspension Fitness 1, Antigravity® Pilates 1, Antigravity® Just Kids, STAR1

 http://antigravityfitness.com/cagi_trainers?FLAG=changecountry

Veš, tisto, ko veš, da resnično delaš nekaj dobrega? Tako se jaz počutim v Harrisonovi Antigravity vreči!

Bila je ljubezen na prvi pogled!

Med obiskom sejma v tujini sem zagledala razstavni prostor, poln visečih vreč. Takoj me je pritegnil, a nikakor nisem zbrala dovolj poguma, da bi se preizkusila na vadbi, ki so jo predstavljali. Po mojih mislih je rojilo: »Antigravity® Aerial Yoga … nič, kar bi poznala dovolj dobro, da bi lahko vadila z napotki v tujem jeziku … lebdiš, se obračaš na glavo … vrhunsko!! A ne upam … ne danes!«

Po porodu sem se kot mnoge druge borila z marsikatero tegobo, ki jo prineseta nosečnost in materinstvo. Morala sem se vrniti v formo, da bi nadaljevala z delom inštruktorice aerobike, a telo ni hotelo zmeraj sodelovati, ne po mojem načrtu. Leta 2014 sem tako na sejmu ponovno uzrla meni tako ljub razstavni prostor in tokrat so bile Harrisonove Antigravity vreče obešene nekoliko nižje, naziv naslednje vadbe, katero so predstavljali pa Antigravity Restorative Yoga (Antigravity rehabilitacijska joga). Trenutna situacija in boleča peta sta me prepričali, da sem preizkusila vadbo in ko je po 40 minutah vadbe bolečina izginila, sem bila odločena, da je moj naslednji projekt pridobiti naziv inštruktorice Antigravity® Fitness vadbe.
Ves čas sejma sem se zadrževala na tem razstavnem prostoru, o vadbi tudi nisem prenehala govoriti na poti domov, doma … in tako sva se z možem odločila, da vse svoje prihranke nameniva mojemu izobraževanju.

Avgusta 2014 se je tudi uradno začelo moje Antigravity potovanje. Licenčna izobraževanja so potekala v Milanu, imela sem le naslov in čas, ko sem se morala zglasiti tam, sicer pa nisem vedela, kaj me čaka. Na uvodnem izobraževanju sem spoznala Master trenerko Sayonaro Motto, ki je danes ne le moja mentorica ampak prijateljica, inspiracija ter še veliko več.
Naslednje mesece sem preživela razpeta med Milanom in Novim mestom; učila sem se novega strokovnega jezika, pa tudi italijanščine! Spoznavala sem nove ljudi, premagovala ovire, strah, spoznavala nove nazore in skladno z njimi spreminjala svoj pogled na svet in rastla … in še vedno me pot ponese v Milano, po nova znanja, k novim prijateljem, premikati nove meje!

Vabim vas, da se mi pridružite na tem enkratnem potovanju! Predala vam bom svoje znanje, obrnila vas bom na glavo ter pripravila, da varno poletite novim zmagam naproti. Da popestrite svoje življenje, odprete prostor v telesu in umu ter da si dokažete, kaj vse zmorete!

Z ljubeznijo do letenja, spoznavanja novih resnic in izzivov ter gledanja na stvari iz drugačne perspektive vas vabim, da se mi pridružite na licenciranih izobraževanjih, masterclassih in vadbenih urah v Športnem studiu Nina!

Fly high!

Nina Petaros Lejo