When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonMnenja vadečih o Antigravity® Fitness vadbi

BARBARA V.:
"Antigravity je vadba, ki združuje vse, kar si od vadbe želim. Z vajami premagujem strah, razvijam in vzdržujem svojo gibljivost, krepim moč in se na koncu ure tudi kvalitetno sprostim ter umirim.
Med samo vadbo se zabavam, ko preizkušam nove položaje, obrate in občudujem sebe (in druge), da to zmorem(o). Seveda ni vse le zabavno, je tudi naporno, a po določenem času sem opazila velik napredek v gibljivosti in moči in zato je vredno stisniti zobe tudi, ko misliš, da ne zmoreš več. Ko si obrnjen na glavo, je svet drugačen, bolj sproščen, pa tudi zabaven. Antigravity vadbe ne menjam za nobeno drugo, čeprav sem jih preizkusila že precej.
Se sliši kot reklama z Top Shopa, ampak je vse res!  Hehehe :)

HELENA Š.:
"Hej,
pravkar prišla iz vadbe Antigravity fitnes  in tu je moj feedback:
Med vadbo:
Čutila raztezanje, sproščanje, se zavedala svojega dihanja - poslušala svoje telo, kar sicer nimam časa. Popolnoma zaupala navodilom Nine in Sabine. Se večkrat nasmejala. Preizkušala lastne meje in premagovala samo sebe ter se posledično počutila zmagovito!
Po vadbi:
Prišla domov nasmejana, sproščena, dobre volje, polna energije in zagona za mnoge stvari.
Bilo je odlično! Komaj čakam nadaljevanje!"

SAŠA G.:
"Antigravity ne predstavlja le krepitve in pomembne razbremenitve mojega telesa. Uživam v vadbi predvsem zaradi v današnjem tempu tako zelo pomembnega pobega v drugo dimenzijo, ki krepi in razbremenjuje mojega duha.

Seveda za to priporočam individualna razvajanja in strokovno izobraževanje edine certificirane Antigravity inštruktorice v tem delu Evrope, Nine Petaros (Športni studio Nina). - za nekatere darilo sebi, za druge karierna priložnost.
Pohitite, mesta v programu so omejena!"

VANJA A.:
"Vadba Antigravity je zame tista pika na i - obenem te sprosti in napolni z energijo. Z njo tvoje telo postane vzdržljivejše in gibljivejše, tvoj duh pa močnejši."

MOJCA N.:
Vse me boli!
Od teka in službe,
kjer moja hrbtenica trpi,
da težka sem tono, tako se mi zdi!

A v ponedeljek zvečer me Nina v „hammock“ dobi,
me na glavo postavi, da kot tepka visim
in potem že kot superman letim…
Sem krava in mula,
 leteči pes in kojot.
Vse, da le bolečina iz telesa najde pot!

Na koncu pa še pet minut v „hammocku“ odležim
In lahkotno kot srnica domov odhitim!

TINA Z.:
"Zakaj Antigravity?
- Zato, ker je edinstvena vadba.
- Zato, ker te prizemlji in hkrati poveže z notranjim svetom.
- Zato, ker treniraš fizično telo in osredotočenost nameniš trenutku „tukaj in sedaj“
- Preprosto zato, ker ti da zagon v nov teden.
- Zato, ker je svet iz druge perspektive lepši in tudi v vsakdanjem življenju znaš stvari pogledati iz druge perspektive.
- Zato, ker premagaš z vsako novo vajo strah in krepiš v sebi pogum in samozavest.

Antigravity je edinstvena vadba. V objemu Antigravity vreče je čas samo zame in energijo skupine. Pozabiš na skrbi zunanjega sveta in si tukaj in zdaj. Prvi obrat na glavo je balzam za telo in duha.
Vsak glavobol, prehlad in slab dan mine in se v trenutku izboljša. Hormoni sreče idealno delujejo skozi celo uro vadbe. Vadba je zabavna, igriva in predvsem funkcionalna. Po letu in pol obiska sem opazila večjo gibljivost telesa in z vsako ponovitvijo vaj se vsak gib le poglobi. Dinamike, smeha, zadovolstva in igrivosti nikoli ne primankuje.

Ninka Hvala, brez tebe ne bi bilo to kar je in s tabo smo boljši v koraku vsakdana."

MAJA B.: 

Ko pomislim na Antigravity, se mi prikrade nasmešek, iskrice v oči....saj ni res pa je..kakšno čisto naključje me je pripeljalo do tebe.. Nekakšen božično novoletni čudež po imenu Saša...in bila si drevo.. Plan je bil, prit pogledat, in seveda nikakor nisem pričakovala obračanja na glavo. K sreči nisem imela časa, da bi se spraševala o tem, rekla sem si, si upam probat, itak;) Trenutek slabosti pač.;) In potem se je zgodilo... inverzija, obrat na glavo... nepredstavljivo... občutki... adrenalin, sreča... nič jasno, ampak polno smeha... prepustitev, zaupanje tebi Nina, inštruktorici.. Noro..
Jaz, ki sem se izogibala vadb zaradi poporodnih težav, jaz, ki sem bila prepričana da ne zmorem in jaz, ki sem se začela učit, da je možno. Občutek po vadbi AG je kot bi srečala boljšo različico sebe, tako z manj ovirami v glavi in tako, ki jih premaguje.
Po porodu sem prednost dala družini in skoraj zgubila sebe... AG je bilo najlepše novoletno darilo zame in za mojo družino, saj prihajam z vadbe domov polna energije.
Enostavno spet sem po dolgem času začutila sebe. Povezavo telesa in duše. Jedro. Fokus. Moč. AG je vadba za dušo in telo. Je energija, ki te dvigne.

Ste kdaj sanjali da letite kot ptica? No, to je ta občutek svobode.

In še praktični vidik, leta dolgo so me v času PMS obletavale črno črne misli...Odkar hodim na AG, se mi to še ni zgodilo. Prav tako me še ni bolel vrat ali hrbet odkar hodim na AG, kar se mi je prej pogosto dogajalo zaradi sedenja pred računalnikom in dolgih voženj v službo in domov.

Hvala Saša, Nina in Christopher za pot na kateri uživam! Zaradi AG si upam več, živim bolj polno!

INDIRA B.: 

Sporočilo naše vadeče, ko je dobila svojo fotko iz vadbene ure: "joj, sapo zadržim samo ko se gledam ...hvala ti, to mi bo poriv za naprej, ko kaj ne bom zmogla 😘 ...ko sem bila majhna, sem delala preval naprej in sem zaradi napačnega razumevanja navodil padla direktno na čelo, na beton... to včeraj je bil moj osebni uspeh... sem bila vesela kot radio, ko sem domov prišla."