When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonAntiGravity® 1na1 ("D-kink")

AntiGravity® 1na1 ("D-kink") je bil ustvarjen posebej za licencirane osebne trenerje. Sekvence omogočajo osebnemu trenerju, da predstavi svojim strankam inovativne načine za dekompresijo, ki jih lahko vključijo v svojih vadbenih režimih, s katerimi tako uravnotežijo svojo vadbo. AntiGravity® D-kink je ura »trakcijske masaže«, ki bo dodala dekompresijo vašemu vadbenemu režimu.

»Vaše zdravje je vaše bogastvo« je ena izmed ključnih filozofij AntiGravity® Fitnessa. Osebna vadba je neverjetno napredovala v zadnjih letih. Stranke želijo izgledati dobro in so pripravljene tudi marsikaj potrpeti za to. Vendar pa s priganjanjem telesa do skrajnosti pridejo tudi bolečine. Trendi v vadbi, ki trenutno prevladujejo, so bolj orientirani v rezultate kot pa v zdravje in tako lahko povzročijo več škode kot dobrega, če ni vadba natančno nadzorovana.
Naloga trenerja je natančno vedeti, koliko lahko priganja stranko in kdaj mora popustiti, ter nadzorovanje upora strank, ki se morda ne zavedajo najbolje svojih meja. Trenerjeva odgovornost je tudi, da najde pravi režim vadbe za svojo stranko; takega, ki vzpodbuja zdravje in homeostazo v njihovem telesu ter se pri tem izogiba poškodb.
Edinstvene dekompresijske tehnike AntiGravity® ob koncu vadbe lahko kompenzirajo škodo priganjanja telesa: omogočijo kostem, da se ponovno poravnajo, in telesu, da se naravno popravi. AntiGravity® 1 on 1 sekvence temeljijo predvsem na dekompresiji.
Z uporabo Harrisonove AntiGravity® vreče lahko osebni trener omogoči izboljšano raztezanje, trakcijo hrbtenice, masažo z vzvodom, edinstveno AntiGravity® brezkompresijsko inverzijo in celo lebdeči počitek.

Kdaj?
Izobraževanje poteka 1 dan ( 9:00 do 17:00)

TERMIN: 25. avgust 2018 

Prijave zbiramo do: 20. avgusta 2018

Kdo?

Nina Petaros Lejo, STAR 1 - Instructor Trainer

Kje?
Športni studio Nina, Črmošnjice 71, Novo mesto

Kontakt:
Nina Petaros Lejo
Gsm: 00386(0)40339993
e-mail: info@antigravityfitness.si

 

CENA IZOBRAŽEVANJA:

ZGODNJA PRIJAVA DO 3. avgusta 2018: 400 €

PRIJAVA DO 20. avgusta 2018: 500 €

1 HARRISON ANTIGRAVITY® VREČA Z DODATKI* (cena velja v času izobraževanja): 290 € 
2 HARRISONOVI ANTIGRAVITY® VREČI Z DODATKI* (cena velja v času izobraževanja): 570 €

* DODATKI: KARABINI in ZANKE, v ceno ni všet trak

V ceno je vključen DDV.

POGOJI ZA UDELEŽBO NA IZOBRAŽEVANJU:

AntiGravity® 1 on 1: D-kink je zasnovan za licencirane osebne trenerje ali zdravstvene delavce (t.j. maserje, kiropraktike, fizioterapevte ali izvajalce katerokoli oblike alternativne terapije). Licencirani pomeni, da so opravili osnovne tečaje na temo telesa, anatomije in telesne mehanike. Potrdila ali licence izdaja nacionalna organizacija, odvisno od pristojnosti ali države.

POMEMBNO:

Samo ta tečaj ni dovolj za poučevanje skupinskih vadbenih tečajev.  

Gostje in snemanje je prepovedano.