When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonPREDSTAVITVENA URA ANTIGRAVITY® RESTORATIVE YOGA, 09.11.18 OB 19:10

V klasični Antigravity® Yoga treniramo naše mišice in telesu dajemo izzive, medtem ko na uri Antigravity® Restorative Yoga poskušamo obnoviti in popraviti vse sisteme v našem telesu. Ne obnavaljamo samo mišičnega sistema, posvetimo se tudi živčnemu in energetskemu sistemu v našem telesu. Antigravity® Hammock postavimo na različno/primerno višino, da lahko ustvarjamo razteg na različnih delih telesa. Vadbeno uro pričnemo z inverzijo, kjer se zgodi naravna trakcija v hrbtenici, nadaljujemo da Antigravity®Hammock znižamo tako, da je samo nekaj cm od tal. Antigravity® Hammock in tla uporabljamo, da se ustvarijo gyrokinetična gibanja, ki še bolj odprejo/raztegnejo hrbtenico in boke. Ko je Antigravity®Hammock nizko in si ga pravilno namestimo na ledveni del, naredimo trakcijo s pomočjo katere raztegnemo spodnji del trupa. Antigravity® Restorative Yoga končamo z meditacijo, saj s tem dovolimo živčnemu sistemu, da se umiri in obnovi. Na koncu boste sproščeni, odstranili boste svoje negativne misli in začeli razmišljali pozitivno.

Te vaje so namenjene praktično vsem. Predvsem pa tistim, ki imajo morda poškodbe. Tistim, ki iščejo drugačno vadbo in tistim, ki se v inverziji ne počutijo udobno.Lahko bi rekli, da Antigravity® Hammock pozdavi hrbtenico – podpre telo z raztegiin s tem naredi več prostora v telesu. Kot pravi C. Harrison: "When you open up space in your body, you open up space in yor mind." Gre za resnično nežno, globoko in terapevtsko tehniko, kjer harmoniziramo in vzpostavimo ravnotežje v telesu. Narejena je bila, da se telo obnovi ne samo fizično, ampak tudi energetsko, umsko in emocionalno. Antigravity® Restorative Yoga obravnava človeka kot celoto. Je vadba, ki je dostopna vsem, je zabavna, lepa in pomaga sprosti bolečine v telesu.

Pridi in uživaj.

 

Zakaj vadba Antigravity Restorative Yoga?

· ker pomladi, obnovi, regenerira, popravi in revitalizira telo,

· ker je vadba nežnega in globokega raztezanja,

· ker negujemo svoje telo s posebnimi tehnikami dihanja, nihanja, valovanja, kroženja,

· ker je terapevtska,

· ker umiri živčni sistem in nas sprosti,

· saj izboljša um,

· saj je meditativna,

· ker odpre kolke, učinkovito raztegne stegenske mišice in ostale dele telesa,..

Z gibanji in vajami, ki jih bomo izvajali bo vaše telo ne samo fizično močnejše, ampak bo obravnavano celostno; od nevrološkega in energijskega sistema do umirjanja misli.