When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonANTIGRAVITY® SUSPENSION FITNESS

“AntiGravity® Suspension Fitness je nova, razgibana in spektakularna oblika vadbe. Z lahkoto lahko trdimo, da take vadbe še niste poskusili. Ne glede na to ali ste začetnik ali poznavalec, so rezultati neverjetni.” 

Upamo, da ste pripravljeni dvigniti nivo vaše vadbe, pokuriti kalorije in obrniti vašo rutino na glavo, kajti AntiGravity® Suspension Fitness je novo področje, ki jo je pričel trend AntiGravity®! Sprva jo je uporabljal tim elitnih športnikov za kondicijske treninge, kasneje tudi rock zvezde kot so Rihanna in Pink za letenje na nastopih, nato pa so naredili program leteče varnosti z Broadwayskimi združenji odrskih umetnikov in ustvarili tehniko, ki ima enak standard tudi za vas.  

AntiGravity® Suspension Fitness vključuje tri vznemirljive oblike ur, pri katerih se varno obračate in letite. Povečajte svojo kinestetično zavedanje in izboljšajte gibčnost, pridobite na moči jedra, podaljšate svoje mišice in opravite kardio vadbo nizke intenzivnosti, medtem ko visite v Harrisonovi AntiGravity® vreči.
In ne pozabite: “Mladi smo le toliko, kolikor je upogljiva naša hrbtenica in odprt naš um.” Razkrijte skrivnost fontane mladosti.