When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonANTIGRAVITY® FITNESS VADBA ZA OTROKE (10 -14 LET), 07.11.18 OB 17:00

Otroci bodo spoznali več kot 75 originalnih poz in sekvenc, ki spodbujajo igro in razvijajo domišljijo. Tehnika natančno usklajuje kinetične in ravnotežne sisteme telesa. Jasni izrazi spodbujajo možgansko aktivnost otroka, ki je ključnega pomena v zgodnjem razvoju.

Vadba ANTIGRAVITY® FITNESS VADBA ZA OTROKE (10 -14 let) spodbuja pravo bistvo otroka. Otrok, ki raste in se spreminja, si želi skakati, plezati, se gugati in vrteti. Ta želja po gibanju je zelo prijetna za otroke, saj pogoste vestibularne (ravnotežne) in proprioceptivne izkušnje pomagajo otrokom razviti osnove za številne postularne, očesne in prostorske spretnosti. Poleg tega jim treniranje telesa in uma pomaga odrasti v zdravo, močno, odprto in uravnoteženo osebo. Viseča vadba privzgoji pogum in samozavest ter jim da občutek ponosa, sreče in hvaležnosti ob koncu vsake ure. Pa ne pozabite, da otroci veliko sedijo kar se že sedaj reflektira na njihovi drži in teži. Velika prednost ANTIGRAVITY® FITNESS VADBA ZA OTROKE (10 -14 let) je ta, da daje velik poudarek na pravilno držo, saj s pomočjo inverzije in drugih vaj poravnamo hrbtenico v pravilni položaj.