When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonANTIGRAVITY® COCOONING

Si želite občutiti prav posebno lebdečo savasano? Sprostiti svoje telo in um? Uživate v power dremežu? Kaj pa ideja o tem, da plavate po zraku?


Če ste odgovorili na katerokoli vprašanje z da, vam bo vaše sanje Antigravity® Cocooning spremenil v realnost. Na uri se sicer ne boste prepotili, zvišali srčnega utripa, boste pa dosegli visoko vrednost zena, se pomirili, obnovili in izboljšali vašo mobilnost. Verjemite, da je vadbena ura Antigravity®Cocooning idealna rešitev, da omilite vsakodnevne rutine, ki so vsekakor prenaporne in prehitre za naše telo in um.


Antigravity®Cocooning je oblika vadbene ure namenjena počitku in rekalibraciji tako telesa kot uma. Vodena lebdeča meditacija daje občutek kot, da letite med oblaki in ob tem spustite z vodeno meditacijo od sebe vse skrbi in obveznosti. Ko se ponovno začutite, imate občutek kot, da ste dobili krila in lahko ponovno lahkotno poletite v življenje.

Prednosti Antigravity® Cocooning :

  • sprostitev in rekalibracija telesa in uma,
  • obnovi duševno jasnost in pomirjanje živčnega sistema,
  • sprostitev napetosti v telesu in regeneracija telesa po naporni vadbi in dnevu,
  • poveča obseg gibanja telesa in mobilnost,
  • okrepi telesno, umsko zavedanje .

V vadbeni uri se boste super napolnili z novimi močmi. Gre namreč za krepilni dremež - power nap.

Študije Nacionalne Spalne Fundacije poročajo o številnih dobrih lastnostih „Krepilnega spanca“ (Power Nap) :
- Dremež lahko obnovi budnost, saj spodbuja športni pristop in preprečuje napake in nezgode. NASINA študija je pokazala, da na vojaških pilotih in astronavtih 40 minutni dremež dnevno izboljša nastop za 34% in zavednost za 100%.
- Dremež lahko poveča budnost, prisotnost, medtem, ko ste v Hammocku in tudi še po samem dremežu.
- 15 minutni dremež lahko nadoknadi slabo prespano noč.
- Načrtovani dremež je bil predpisan tudi za tiste, ki trpijo za narkolepsijo.
- Dremež ima tudi psihološke koristi, je lahko prijetno luksuzen, kot male počitnice, lahko pa zagotovi tudi pot do relaksacije in pomlajev

Razlika med Antigravity® Fitness vadbami in Antigravity® Cocooning-om

Antigravity® Cocooning vadbena ura se prične z ogrevanjem - raztezanjem, nato sledi lebdeča meditacija (floating savasana) v cocoonu, kjer boste deležni rahle masaže in se konča s prebujanjem.Glavna razlika je v tem, da na uri ne delamo inverzij in večina vadbene ure ste v cocoonu, ki vam dopušča, da se bolje sprostite. To vam ponuja krepilni dremež, ki dokazano poveča budnost in splošno pomlajevanje.

Komu je namenjen Antigravity® Cocooning?

Odličen je za vse. Vsekakor ga priporočamo tistim, ki potrebujejo, da si napolnijo baterije po napornem dnevu ali po napornem treningu saj gre za odlično regeneracijo telesa. Pripomoglo vam bo, da se sprostite in odidete domov pomirjeni ter lahkotno zdrsnete v trden spanec.

https://www.popsugar.com/fitness/What-AntiGravity-Cocooning-43853695

http://www.antigravitycocooning.com/#antigravity-cocooning

https://www.allure.com/story/antigravity-cocooning-aerial-yoga