When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonANTIGRAVITY® 1 on 1: D-kink

INDIVIDUALNI PRISTOP

»Vaše zdravje je vaše bogastvo« je ena izmed ključnih filozofij AntiGravity® Fitnessa.

Osebna vadba je v zadnjih letih neverjetno napredovala. Stranke želijo izgledati dobro in so za to pripravljene tudi marsikaj potrpeti. Vendar pa s priganjanjem telesa do skrajnosti pridejo tudi bolečine. Trendi v vadbi, ki trenutno prevladujejo, so bolj orientirani v rezultate kot pa v zdravje in tako lahko povzročijo več škode kot dobrega, če ni vadba natančno nadzorovana.

Naloga trenerja je natančno vedeti, koliko lahko priganja stranko in kdaj mora popustiti, ter nadzorovanje upora strank, ki se morda ne zavedajo svojih meja. Trenerjeva odgovornost je tudi, da najde pravi režim vadbe za svojo stranko; takega, ki spodbuja zdravje in homeostazo v njenem telesu ter se pri tem izogiba poškodbam.

Edinstvene dekompresijske AntiGravity® tehnike ob koncu vadbe lahko kompenzirajo škodo priganjanja telesa, omogočijo kostem, da se ponovno poravnajo, in telesu da se naravno popravi.

AntiGravity® D-kink je ura »trakcijske masaže«, ki bo dodala dekompresijo vašemu vadbenemu režimu. Izumil jo je bivši gimnastik svetovnega kova in ustanovitelj leteče joge Christopher Harrison. Ponovno bomo nastavili in osvežili telesne sisteme s pomočjo brezkompresijske inverzije in gibljivostnih tehnik. Vaša naloga kot stranke je le, da dihate, se sprostite in mi poveste prag vašega udobja.

CILJI AntiGravity® D-kink :

  • Dodati dekompresijo, da se uravnoteži strankin vadbeni režim.
  • Varno omogočiti številne koristi brezkompresijske inverzije.
  • Omogočiti trakcijsko masažo, ki navlaži mehko tkivo in ponovno naravna telo.
  • Aktivirati sklepe, sprostiti napetost v mišicah in omogočiti umu, da se sprosti.
  • Maksimirati koristi vadbe in hkrati minimalizirati kompresijske poškodbe in bolečine.