When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonANTIGRAVITY®  FUNDAMENTAL 1&2

Odkrijte moč, vznemirjenje in čisto srečo svobodnega gibanja v vse smeri odprtega prostora z varno vadbo,  ki jo je ustvaril ustanovitelj in izumitelj posebne vreče Christopher Harrison.

AntiGravity® Fitness je obširna vadbena tehnika, narejena z namenom izboljšati zdravje in fizično gibčnost posameznika ter se pri tem zabavati in ustvarjati lepoto. Ta edinstvena kombinacija vaj v zaporedjih bo sprostila hrbtenico in poravnala telo od glave do pet ter raztegnila in okrepila mišice.

Najhitrejša žival na kopnem je gepard. Glavni vzrok, da je tako hiter, je upogljivost njegove hrbtenice v obe smeri. Ena izmed stvari, ki določajo našo starost bolj kot gube na obrazu, je togost našega gibanja. Ko se staramo, se naši sklepi stisnejo, če jih pazljivo ne podmazujemo in masiramo. Vsakič, ko se namenoma gibate z dihom, ponovno zbližate um in telo in vzpostavite ravnovesje. AntiGravity® Fitness je metoda, ki obrne proces staranja v nasprotno smer; je način, da ohranite vašo hrbtenico gibljivo in tako izboljšate svojo držo. Poleg povečane gibljivosti nudi ta tehnika tudi številne zdravstvene prednosti pri inverzijah brez pritiska na vretenca.

Zakaj priporočamo obisk vadbe Antigravity® Fundamentals?
Ker je to osnovna šola za vse ostale Antigravity® Fitenss programe! Je abeceda, ki se jo moramo naučiti, če želimo kasneje prebirati romane in uživati v njih.

Na urah Antigravity® Fundamentals se boste naučili pravilno namestiti Harrisonovo Antigravity® vrečo ter osnovne tehnike njene uporabe. Naučili vas bomo osnovnih tehnik prijemov, ovojev, zank, vstopov in izstopov iz vreče ter načel in filozofije vadbe. Ko jih boste spoznali in osvojili, boste začeli zaupati tehnikam in AntiGravity® vreči ter boste zato med samo vadbo sproščeni. Poleg tega pa boste počasi začeli odpirati tudi svoje misli in um. Z vsako inverzijo boste pregnali delček dvoma, ki se je porajal v vas na začetku vaše AntiGravity® poti in na koncu vam ne bo preostalo drugega, kot da enostavno uživate v letu.