When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonZVOČNA KOPEL V OBJEMU ANTIGRAVITY® HAMMOCKA

Si želiš v prazničnih dneh podariti resnično nekaj lepega? Nekaj, kar sigurno še nisi doživel-a. Veš tisto, dva v enem. Verjamemo, da si že bil-a objet-a v mehkobi Antigravity® Hammock-a in na zvočnem sproščanju, kjer si se globoko sprostil-a. Gotovo pa nisi še doživel-a DVOJNE SPROSTITVE – ko te aktivno polje zvoka, ki se ustvari ob igranju na starodavna glasbila in viseča mreža, ki objame tvoje popolno telo, popeljeta v edinstveno ter sprostitveno izkušnjo.

Vibracije in zvok himalajskih posod med zvočno sprostitvijo omogočijo doživljanje lastnih notranjih izkustev – POČITEK, GLOBOKO SPROSTITEV, NOTRANJI NAVDIH, RAZBIJANJE DOLOČENIH VZORCEV, ISKANJE ODGOVOROV,…

Zvočna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, KAR V DANEM TRENUTKU NAJBOLJ POTREBUJE. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni.
Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.

Kljub temu, da se instrumenti telesa ne dotikajo, se občutijo zvočne vibracije, ki skozi posameznikovo osebno vibracijo prehajajo od subtilnejših nivojev čustvenega, miselnega in duhovnega, pa vse do fizičnega telesa. Ko zvočni valovi vstopijo v telo, se namreč v celicah sprožijo tresljaji z isto frekvenco, kar pomaga obnoviti in okrepiti zdravje, vitalnost in življenjsko moč organizma. Zelo hitro in močno transformira psihofizične blokade in viša odpornost telesa z izboljšanjem delovanja imunskega sistema. Ravno tako izboljša cirkulacijo krvi in limfe, razgrajuje toksine, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.

Nekateri UČINKI in KORISTI, ki jih zvočna sprostitev lahko prinesejo:
* sprostitev in umirjanje misli,

* ustvarjanje harmonije in doseganje ravnovesja v telesu,

* sproščanje blokad, stresa in napetosti,

* boljša koncentracija in fokus,

* pomoč pri potovanju v svojo notranjosti in iskanju odgovorov,

* notranje očiščenje (jeza, žalost, strah, nejasnosti …),

* zaznavanje sebe in drugih,

* umiritev duše in telesa,

* globoko doživetje na vseh nivojih,

* zavedanje, pozornost in prisotnost …

Z vami bosta zvočna terapevtka, gongistka Irena Zupančič in Antigravity® Inštruktorica- STAR 1 Nina Petaros Lejo.

Rezerviraj si svoje mesto na info @studio-nina.si, saj je število mest omejenih. 
CENA: za člane ŠSN - 15 €, za ostale obiskovalce 17 €.

P.s.: Res bo lep in nepozaben dogodek . V Športnem studiu Nina te čakajo darilni boni, v kolikor bi hotel-a polepšati petkov večer še komu drugemu.