When you open up space in the body, you open up space in the mind. Christopher HarrisonAntiGravity® Fitness Programi in nivoji

VRSTE INŠTRUKTORJEV ANTIGRAVITY® FITNESS VADBE:

Obstajata dve kategoriji inštruktorjev AntiGravity® Fitness:
1) Licenciran inštruktor AntiGravity® Fitness je oseba, ki je usposobljena poučevati skupino vadečih z različnimi programi AntiGravity® Fitness vadbe .
Obstaja 5 nivojev licenciranih AntiGravity® inštruktorjev, ki so razloženi malce nižje.
2) Star inštruktor trenerjev je nekdo, ki poučuje ljudi, da lahko postanejo usposobljeni inštruktorji AntiGravity® Fitness. Obstajajo Star 1, Star 2, Star 3 in Master  inštruktor trenerjev. 

PROGRAMI ANTIGRAVITY® FITNESS VADBE:

Obstajata dve poglavitni kategoriji programov AntiGravity® Fitness:
1) Osnovni programi so osrednji del AntiGravity® Fitness. To so tečaji, ki jih večina licenciranih inštruktorjev AntiGravity® Fitness dejansko poučuje. Osnovni programi so:
AG Fundamentals 1 & 2
AG Suspension Fitness 1 & 2
AG Aerial Yoga 1 & 2
2) Druga poglavitna kategorija so posebni programi. Ti programi so edinstveni izraz načel AntiGravity® Fitness in služijo posebnemu zanimanju in potrebam javnosti. Posebni programi so:
AG Restorative Yoga
AG Pilates 1 & 2
AG Training for Kids

PROGRAM

TEČAJ

DODATNI TEČAJI

AntiGravity® Fundamentals

Fundamentals 1

Fundamentals 2

AntiGravity® Aerial Yoga

Aerial Yoga 1

Aerial Yoga 2

AntiGravity® Suspension Fitness

Suspension Fitness 1

Suspension Fitness 2

AntiGravity® Airbarre

AirBarre 1

*AirBarre 2

AntiGravity® Pilates

Pilates 1

*Pilates 2

AntiGravity® Restorative Yoga

Restorative Yoga

 

AntiGravity® Kids

Just Kids 1&2

Parent / Child 1&2

 

*AntiGravity® ima 9 tečajev za licencirane inštruktorjev. Za programe z enim ali več tečaji mora biti najprej uspešno opravljen AntiGravity® Fundamentals 1&2 , da se lahko opravlja naslednji.
Vsi programi zahtevajo uspešno opravljene teste na spletu in predstavitev treninga na licu mesta za pridobitev certifikata.
 Vse programme so odobrili AFAA, NASM , ACE, CYQ & Yoga Alliance.


KJE ZAČETI –POSTANITE USPOSOBLJEN INŠTRUKTOR ANTIGRAVITY FITNESS – nivo 1:

Prvi korak je, da se izšolate za AntiGravity® Fundamentals 1&2. Gre za 4 dnevno izobraževanje: 2 dneva za AG Fundamentals 1 in 2 dneva za AG Fundamentals 2.  V teh štirih dneh, vključno s spletnim Ocenjevanjem pripravljenosti in spletnim Testom razumevanja, vas pripravimo na poučevanje tečajev. Ko zaključite AG Fundamentals 1&2, postanete licencirani inštruktor AntiGravity® Fitness nivo 1, ki je zmožen voditi 3 zanesljive različice tečaja tehnik AG Fitness, ki vključujejo  uro dekompresije.
 
Tu je malce več podrobnosti:
1.Ko poravnate celotno tečajnino, vam pošljemo povezavo ali mapo z izobraževalnim materialom in dokumenti. Z njihovo pomočjo boste razumeli osnovne pojme in se pripravili na izkušnjo v telovadnici.
2. Ko boste preučili te informacije, morate izpolniti test Ocenjevanja pripravljenosti na spletu. Zaželeno je, da opravite ta test preden se udeležite tečajev AG Fundamentals 1 & 2, vendar ga lahko opravite tudi med ali po tečaju. Na voljo imate največ 6 mesecev za dokončanje vseh zahtev tečaja. 
3. Udeležiti se morate vseh ur tečajev AG Fundamentals 1 & 2.
4. Svoje teoretično znanje morate izkazati s spletnim Testom razumevanja, kjer je poudarek na varnosti in predstavitvi poučevanja.
5. Ko uspešno opravite 2), 3) & 4) postanete “ Licenciran inštruktor AG Fitness nivo 1”. Tedaj boste tudi videni na uradni spletni strani AntiGravity® Fitness kot “aktiven”.

NADALJUJTE & RASTITE KOT LICENCIRAN INŠTRUKTOR ANTIGRAVITY® FITNESS VADBE:
Potem, ko ste postali inštruktor AG Fitness nivo 1, lahko nadaljujete z raziskovanjem AG Fitness-a in razširite svojo ponudbo tečajev. Spodaj so našteti koraki do drugih nivojev in tehnik, ki jih lahko ponudite:

Licenciran inštruktor AG Fitness nivo 2:
AG Fundamentals 1 & 2
AG Aerial Yoga 1 & 2
ALI
AG Suspension Fitness 1 & 2

Licenciran inštruktor AG Fitness nivo 3:
AG Fundamentals 1 & 2
AG Aerial Yoga 1 & 2
AG Suspension Fitness 1 & 2

Licenciran inštruktor AG Fitness nivo 4:
AG Fundamentals 1 & 2
AG Aerial Yoga 1 & 2
AG Suspension Fitness 1 & 2
PLUS
en katerikoli poseben tečaj 1 & 2
(OPOMBA: Če izberete Pilates, morate biti sprva usposobljeni v tradicionalnem Pilatesu, da se lahko udeležite tega tečaja.)

Licenciran inštruktor AG Fitness nivo 5:
AG Fundamentals 1 & 2
AG Aerial Yoga 1 & 2
AG Suspension Fitness 1 & 2
PLUS
dva katerakoli posebna tečaja 1 & 2
(NOTE: OPOMBA: Če izberete Pilates, morate biti sprva usposobljeni v tradicionalnem Pilatesu, da se lahko udeležite tega tečaja.)

TRENUTNA IZOBRAŽEVANJE V SLOVENIJI:

AntiGravity®  FUNdamental  1 & 2

Fundamentals 1 & 2 so temelj za vse tečaje AntiGravity® Aerial Fitness. Čeprav sta tečaja na voljo ločeno, ju je potrebno opraviti skupaj. Po 4-dnevnem tečaju boste lahko takoj poučevali tri specifične ure. Ta tečaj vam bo odprl vrata za nadaljnje izobraževanje: AntiGravity® Aerial Yoga, AntiGravity® Suspension Fitness ali katerikoli drugi naš posebni tečaj.

Čas trajanja: 4 dni. Vsako izobraževanje traja po 8 ur na dan.

AntiGravity® 1na1 ("D-kink")

AntiGravity® 1na1 ("D-kink") je bil ustvarjen posebej za licencirane osebne trenerje. Sekvence omogočajo osebnemu trenerju, da predstavi svojim strankam inovativne načine za dekompresijo, ki jih lahko vključijo v svojih vadbenih režimih, s katerimi tako uravnotežijo svojo vadbo. To je enodnevni tečaj, za katerega ni potrebna prejšnja licenca AntiGravity®.

Sam ta tečaj ni dovolj za poučevanje skupinskih vadbenih tečajev. 
Čas: 1 dan. Izobraževanje traja 8 ur.


O  OSTALIH IZOBRAŽEVANJ SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ:
http://antigravityfitness.com/training_programs